Branilaca Bosne 2A
Zenica, Bosna i Hercegovina

+387 32 442 750
info@chronos.ba

PON - PET
08:00 - 16:00

Cijeli život čovjeka ima posebne faze, rodimo se, rastemo, napredujemo, učimo. Na isti način funkcioniše i CHRONOS, analizira svoj razvoj, investira u nove tehnologije, industrijske grane i gradi vlastiti tim.

Tokom godina poslovnog iskustva i ulaganja u kontinuirane edukacije, te želje za širenjem i okrupnjavanjem kompanije sa ponosom objavljujemo da je naša kompanije postala zastupnik renomiranog brenda PLANMECA Oy Finska.

Vjerujemo da je ovo iznenađenje za Vas, no odlučno stupamo u novu industrijsku granu medicine – stomatologiju. Želimo kroz povjerenje koje nam je povjerio naš partner pokazati naše znanje i stručnost, što će sa sigurnošću polučiti uspjehom. CHRONOS je obezbijedio stručnjake na polju stomatologije koji imaju dugo radno iskustvo u ovom sektoru, a vezano je za kompletan posao koji prati stomatologiju, u bilo kom njenom sektoru.

Napominjemo je da je finski proizvođač stomatološke opreme PLANMECA Oy iskustveno odabrao CHRONOS i povjerio nam ove zadatke zbog toga što su dio našeg tima stručnjaci u stomatologiji, zbog kontinuirane edukacije i znanja na ovome polju, kao i polju informacijskih tehnologija koje danas prate sve velike i uspješne poslove, pa tako i stomatologiju.

PLANMECA Oy je proizvođač stomatloških rendgena, stomatoloških stolica, CAD CAM tehnologija kao i proizvođač programskih rješenja koje prate ovaj posao. Kompanija posjeduje niz novih tehnoloških rješenja u robotici i tehnologijama vezanim za stomatološke rentgene i pionir je u inovacijama vezanim za iste. Stomatološke stolice ovoga proizvođača su najkompaktniji uređaji na tržištu i imaju niz jedinstvenih rješenja vezanih za rad doktora koja su potpuno jedinstvena u cijelom svijetu. Posebna pažnja se u zadnjem periodu pridaje CAD CAD tehnologijama koje su rastući trend u stomatologiji te je sam proizvođač na posljednjem velikom stomatološkom skupu IDS u Kelnu, Njemačka, prezentrao niz novih CAD CAM rješenja, između ostalog i potpuno novi intraoralni scaner EMERALD sa trenutno jednom od najvećih preciznosti skeniranja unutar usta pacijenta. PLANMECA Oy je također prisutna u svim djelovima svijeta, i na tlu USA je vodeći proizvođač RENTGEN opreme u svim segmentima, mjereno kvalitetom same opreme.

Počinjemo ovo poglavnje u CHRONOS poslovanju i sa certifikacijom za ISO 9001:2015 standard, uvjereni da će svaki novi detalj u poslovanju donijeti veću sigurnost za krajnje korisnike u stomatologiji, kao i poboljšati naš rad i osnažiti povjerenje koje želimo graditi sa našim partnerima.

Već narednih mjeseci spremamo i nova iznenađanja u ovome sektoru jer pokrećemo web prezentacije okrenute ovome poslu u potpunosti, sa željom da se cijela struka podigne na jedan novi i veći nivo u poslovanju, edukaciji i razvoju.

Kao i do sada, nećemo odustajati u promicanju novih tehnologija na svakom mogućem koraku koji ćemo uraditi, nastavićemo sopstvenu edukaciju kadrova prema potrebama poslovanja i zbog već postojećih klijenata osnažiti naš tim sposobnim stručnjacima koji će doprinijeti novim uspješnim poslovnim potezima.

U nastavku ove objave pogledajte promotivne materijale proizvođača PLANMECA Oy i uvjerite se u jedinstveni dizajn, tehnologiju i inovativnost proizvoda kao i kvalitetu samih.

Srdačno Vas pozdravljamo uz naš novi slogan – JEDAN ZA SVE!

Chronos Dentalservis tim.