Branilaca Bosne 2A
Zenica, Bosna i Hercegovina

+387 32 442 750
info@chronos.ba

PON - PET
08:00 - 16:00

Svakome od nas 2014. godina je bila u većem ili manjem dijelu značajna. Ne vjerujem da ne možete izdvojiti bar neke njene segmente koji su Vas usmjerili na lijevo, na desno, ili pak opredijelili da idete pravo. Za “rikvirec” ne znam i njega ne želim pominjati, niti ga ikome želim, kako privatno tako ni poslovno 🙂

Ovaj post nije klasična novogodišnja čestitka. To čestitanje i već izlizane fraze “sve najbolje”, “puno sreće”, “pregršt želja” su, po meni, nekako postale formalnost.
Ja Vam želim da budete Vi. Da (p)ostanete onakvi kakvi želite, i svakako  – pozitivni i u 2015. godini. Detalje prepuštam Vašoj mašti, mogućnostima i sposobnostima da je realizujete.

Ovaj post neće dati informacije o porezima, računovodstvu, poslovanju, … Ovaj post pišem da na neki način sumiram svoj, tačnije naš rad u 2014. godini i napišem šta planiram u 2015.

Bez Vas ova stranica ne bi bila ovakva kakva jeste.
Bez Vaših pitanja koja su me veoma često inspirisala da nešto napišem, istražim, pomognem u rješavanju problema, pa i naučim nešto novo. Da, što god čovjek više uči, u tom procesu spoznaje koliko, u stvari, malo zna. Paradoksalno zvuči, ali učenje i spoznaja o nepoznatom su direktno proporcionalne. Znanje je neiscrpno i iskrena da budem, kada neko kaže da sve zna, ja u sebi zaključim da on / ona – veoma malo zna.
Zaista mi je bilo veliko zadovoljstvo odgovarati na Vaša pitanja, iako me mnogi pitaju zašto to radim bez naknade. Broj komentara i pitanja na stranici je preko 1.400. Ja mogu samo reći da je, između ostalog, moj cilj i bio da pomognem ljudima koji žele da pokrenu neki biznis, a ne znaju gdje, kako, odakle početi, koliko će ih sve to koštati i sl. Nastavićemo u istom tempu u 2015. godini.

Šta trenutno radimo?

Dvije aktivnosti su u toku, i to od sredine 2014. godine, ali se zbog određenih problema nisu uspjele realizovati do kraja 2015. godine, kada sam ja planirala. No, ispostavilo se da je tako i bolje, jer su u međuvremenu neke druge ideje i mogućnosti “isplivale” na površinu. Zato savjet – ipak ambicije držite “pod ručnom”. Bar malo.  Nije svako mirovanje zastoj u radu, veoma često je preispitivanje i u konačnici donošenje prave odluke.

Prva aktivnost je osposobljavanje drugačije forme i sadržaja portala Chronos online edukacije, za koju vjerujem da će Vam biti funkcionalnija i efikasija, a i ljepša. Sa njenim “puštanjem” biće dostupne i nove edukacije kao i posebni popusti.
Druga aktivnost je pokretanje portala koji će se odnositi na mogućnost plaćenih online konsultacija, webinara, Skype konsultacija, video blog, … Da ne otkrivam previše, ponešto treba biti i iznenađenje.

Moja želja i ambicija jeste da Vam sve sve aktivnosti koje radimo donesu korist, i da svojim komentarima date sugestije u kom pravcu želite da idemo.
Vjerujem da ćemo se i dalje uspješno družiti,

Sanela Agačević