Branilaca Bosne 2A
Zenica, Bosna i Hercegovina

+387 32 442 750
info@chronos.ba

PON - PET
08:00 - 16:00

Trebate savjet? Trebate konsultaciju?
Ništa neobično u poslovanju. Veliki broj pravila koja su nametnuta za bilo kakav oblik poslovanja i bilo kakvu djelatnost, kroz standarde, porezne i druge zakone, veoma često dovode do situacija i problema za čije rješavanje je potreban savjet, konsultacija, pojašnjenje ili potvrda vlastitog stava.

Kraj jedne i početak nove poslovne godine je vrijeme kada se otvaraju mnoge dileme, najčešće u primjeni poreznih propisa.
Ako odaberete nas za poslovnog savjetnika ne trebate izlaziti iz kancelarije da bi ste dobili savjet. Mi konsultacije radimo online (putem e-maila) i Skype call-a. Za početak je potrebno da nam na e-mail info@chronos.ba napišete pitanje ili pojasnite situaciju koju želite riješiti i dogovorićemo termin konsultacija.
Zašto ne iskoristite porezne olakšice, poticaje, porezni kredit i platitite poreza baš onoliko koliko morate?

Gdje vam možemo pomoći?
– obračun poreza na dobit, priprema poreznog bilansa i prijave poreza na dobit
– obračun poreza na dobit za poslovne jedinice u drugom entitetu
– izrada studije o transfernim cijenama
– priprema godišnje prijave poreza na dohodak, za zaposlene koji žele da iskoriste porezne olakšice, freelancer-e i samostalne poduzetnike
– primjena propisa o PDV-u
– obračun doprinosa i poreza na dohodak za zaposlenike i fizička lica angažovana po ugovorima

Cjelovitom paletom poreznih usluga omogućujemo klijentima da učinke brojnih poreznih pitanja svedu na minimum, uz istovremeno poštivanje svih odredaba nacionalnih poreznih zakona i propisa neovisno o mjestu poslovanja. Potrebe klijenta uvijek su nam u fokusu, što nam omogućuje da iznalazimo relevantna, inovativna i financijski najefikasnija porezna rješenja kojima klijentima stvaramo dodatnu vrijednost.

Cijena konsultacija se dogovara u zavisnosti od strukture i “težine” pitanja. Na osnovu postavljenog pitanja i opisane situacije ili problema, daćemo vam najbolju moguću ponudu uz osiguran kvalitet i brzinu u davanju odgovora i informacija.

Odluke u poslovanju ne treba donositi impulsivno, fatalistički, imitirajući druge i odlaganjem problema do posljednjeg momenta.
Odluke u poslovanju treba donositi racionalno, koristeći sve raspoložive informacije, interne i eksterne izvore.