Branilaca Bosne 2A
Zenica, Bosna i Hercegovina

+387 32 442 750
info@chronos.ba

PON - PET
08:00 - 16:00

21. novembra je održan Sajam obrazovanja i zapošljavanja – Gledaj od čega ćeš živjeti na kojem smo učestvovali u prezentacijskom i izložbenom dijelu.
[box type=”info” align=”aligncenter” ]Predstavili smo online edukacije koje trenutno pružamo: Osnove računovodstva, Napredno računovodstvo, Vođenje poslovnih knjiga za samostalne poduzetnike, Obuka za administrativno – finansijskog asistenta i Instruktivna nastava iz Mikroekonomije. U fazi smo prelaska na novi, bolji i efikasniji sistem online edukacije što bi trebalo biti operativno do kraja decembra, kada ćemo ponuditi još dvije edukacije: Finansijsko izvještavanje i Finansijski menadžment. [/box]
Na Sajmu je učestvovalo blizu stotinu izlagača – preduzeća, institucija, međunarodnih projekata i posrednika u zapošljavanju, sa konkretnim programima. Napominjemo da je Sajam organizovan pod pokroviteljstvom Kancelarije Specijalnog predstavnika EU i Ambasade Norveške u Bosni i Hercegovini.
Učesnicima je omogućeno da nauče prepoznati i razviti sopstvene talente, da istraže već dostupne mogućnosti i počnu uspostavljati mreže koje im mogu biti od koristi u budućnosti.
U nastavku pogledajte mini galeriju sa Sajma.