Branilaca Bosne 2A
Zenica, Bosna i Hercegovina

+387 32 442 750
info@chronos.ba

PON - PET
08:00 - 16:00

I ove godine, u periodu 14.05.-16.05.2015. na Trgu Alije Izetbegovića, Sarajevo, održani su “Dani ženskog poduzetništva”, u organizaciji Asocijacije BH poduzetnica ONE.
Uz poduzetnice iz BiH, na Sajmu su učestvovale i poduzetnice iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije, Kosova, Hrvatske i Slovenije.

Mi smo imali zadovoljstvo da se u okviru istog promotivnog štanda “družimo” sa veselim i zabavnim predstavnicama Metaphysike, koje su prvi dan uljepšale modnim performansom “Ti u zemlji čuda”.
Družili smo se i sa vrijednim polaznicama Nahle koje pohađaju obuku iz Cateringa, koje su interesantnim i maštovitim slasticama mamile posjetioce.
Mi smo predstavili isključivo online edukaciju, darovali zainteresovane posjetiocie sa 20-tak priručnika koji se odnose na obuku za Administrativno-finansijskog asistenta i – organizovali nagradnu igru.
Nagrada je besplatna edukacija po izboru, a u narednih 15-tak dana će biti izvučeno ime sretnog dobitnika. U nagradnoj igri učestvuju svi koji su popunili kupon na Sajmu zapošljavanja u Zenici (22. april) i Danima ženskog poduzetništva.

U nastavku pogledajte mini galeriju forografija