Branilaca Bosne 2A
Zenica, Bosna i Hercegovina

+387 32 442 750
info@chronos.ba

PON - PET
08:00 - 16:00

U organizaciji Javne ustanove Službe za zapošljavanje Zeničko-dobojskog kantona u Gradskoj areni 08.04.2016. održan je Sajam zapošljavanja.

Na Sajmu svoje poslovne ponude izložila su 54 poslodavca sa područja Zeničko-dobojskog kantona, a priliku za zapošljavanje dobili su: sve nezaposlene osobe, studenti, maturanti, učenici završnih razreda osnovnih i srednjih škola, te osobe koje žele promijeniti svoj posao i graditi karijeru.

Obzirom na ciljane skupine Sajma zapošljavanja, odlučili smo prezentovati Chronos edukaciju na istom. Chronos edukacija može pospješiti konkurentnost na tržištu nezaposlenim osobama, obezbijediti sigurnost novozaposlenim, te usavršavanje zaposlenim. Chronos edukacija nudi edukacije iz oblasti računovodstva, finansija, te srodnih oblasti.

Specifičnost Chronos edukacije u odnosu na klasično obrazovanje, jeste što se cijelokupno učenje odvija online, te što polaznici nakon završene edukacije stiču određenu samostalnost u obavljanju poslova obuhvaćenim edukacijom. Chronos edukacija predstavlja edukaciju modernog vremena, koja vam obezbijeđuje raspored i uštedu vremena, ali prije svega kvalitetno primjenjivo znanje. Detaljnije o ponuđenim edukacijama pogledajte na oficijelnoj web stranici.

Na Sajmu zapošljavanja javilo se dosta interesanata za ponuđene edukacije, što nam daje podsticaj da radimo na novim edukacijama, koje će obezbijediti znanja i vještine primjenjive u svakodnevnoj poslovnoj praksi.

Pripremila: Sukejna Čaplja